Mijn favorieten

Blog

Zilvervisjes bestrijden
Geplaatst op: 31 januari 2020
zilvervisjes bestrijden
Lees meer...
Positieve prijsontwikkeling
Geplaatst op: 31 januari 2020
Lees meer...
Prinsjesdag 2019 en woningmarkt
Geplaatst op: 20 september 2019
Prinsjesdag 2019 woningmarkt
Lees meer...
Waarom je huis verkopen via een makelaar?
Geplaatst op: 3 september 2018
Je hebt een eigen woning, maar wilt bijvoorbeeld gaan samenwonen of verhuizen naar een andere stad of locatie, dan moet je natuurlijk eerst je eigen woning verkopen. Daarvoor kun je naar een makelaar gaan maar er zijn tegenwoordig ook tal van mogelijkheden om zelf de verkoop te regelen. Waarom zou je dan toch je huis verkopen via een makelaar?
In deze blog vertellen we graag over de verschillen tussen het zelf verkopen van een woning of wanneer een makelaar dit voor jou doet en welke voordelen dit heeft.
Lees meer...
Klimaatakkoord, wat betekent het voor jou als starter op de woningmarkt
Geplaatst op: 11 oktober 2018
Wat is het klimaatakkoord eigenlijk?
Uit de internationale klimaattop in Parijs volgde in 2015 de door 195 landen getekende ‘Akkoord van Parijs’. Een akkoord met als doel allemaal ons steentje bij te dragen aan het beperken van de opwarming van de aarde. Elk land moet hiervoor eigen nationale maatregelen nemen om de doelstelling, van minder dan 2 graden Celsius opwarming, te behalen. In Nederland is er voor gekozen dit te doen door met elkaar een klimaatakkoord te sluiten.
Lees meer...
Welke verzekeringen moet je geregeld hebben wanneer je en huis koopt?
Geplaatst op: 4 oktober 2018
Het kopen van een huis is voor zo goed als iedereen een spannende tijd. Het is natuurlijk ook een van de grootste beslissingen in je leven. Gezien de grote hoeveelheid geld die ermee gemoeid gaat en de tijd dat je vast zit aan financiële verplichtingen. Wanneer je alleen, of samen, de stap neemt om een huis te gaan kopen is het dus ook verstandig om naar je verzekeringen te kijken. Dit is iets waar niet iedereen bij stil staat, maar weldegelijk van groot belang is. Daarom zullen we in deze blog verder inzoomen op de belangrijkste verzekeringen.
Lees meer...
Blogarchief
Geplaatst op: 11 oktober 2018
Rücker Raaijmakers Makelaardij Den Bosch Blogs:

Net als ieder ander bedrijf zeggen wij dat we professioneel, deskundig en betrouwbaar zijn. Dat zijn we ook. We zijn immers niet voor niets lid van de NVM. Maar waarin onderscheiden we ons nu echt?
Lees meer...