Mijn favorieten

Filosofie

Net als ieder ander bedrijf zeggen wij dat we professioneel, deskundig en betrouwbaar zijn. Dat zijn we ook. We zijn immers niet voor niets lid van de NVM. Maar waarin onderscheiden we ons nu echt?

Rücker Raaijmakers Makelaardij is een kleinschalig makelaarskantoor met alleen vrouwelijke medewerkers. Dit laatste is geen bewuste keuze, maar in de loop der jaren zo gegroeid. Toch heeft dit feit wel gevolgen voor de sfeer en teamspirit en dus ook voor de benadering naar onze cliënten.

Persoonlijkheid bijvoorbeeld staat hoog in het vaandel. Wij nemen het initiatief, maar u wordt bij alle beslissingen betrokken. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent wat er met uw eigen woning gebeurt! Communicatie en transparantie vinden wij belangrijk.

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de gebeurtenissen rond uw woning. Iedere medewerker kent uw woning. We streven er naar allemaal een keer bij u binnen te zijn geweest. Wanneer u, als cliënt, uw naam aan de telefoon noemt, hoeft u ook niet aan te geven waar het om gaat, want dat weten we.

Maar wat misschien wel onze beste kwaliteit is, dat is ons enthousiasme! Allemaal vinden we het geweldig om een optimaal resultaat te bereiken. Het goede resultaat levert ons weer enorm veel energie op. Enthousiasme en inzet dragen hieraan bij, wat een positieve vicieuze cirkel oplevert.