Mijn favorieten

Onze medewerkers

Rücker Raaijmakers Makelaardij o.g. b.v.

Mariëtte Raaijmakers is gestart met het kantoor Rücker Raaijmakers makelaardij in Helvoirt 1989. Vanaf 1999 is ons kantoor gevestigd in ’s-Hertogenbosch aan de Vughterweg 53.
RRmakelaardij is mede door innovatie en passie voor het vak al 25 jaar een grote speler op de woningmarkt in ’s-Hertogenbosch en omgeving.
RRmakelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij VastgoedCert en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).
Bij ons staat de opdrachtgever centraal, wij streven naar optimalisatie in onze dienstverlening door deskundigheid, integriteit en de perfectie in presentatie.
Mariëtte Raaijmakers is 10 jaar voorzitter geweest van de NVM Brabant Noord Oost.
Lid van Rotary ’s-Hertogenbosch West
Motto van ons kantoor: Daadkracht met gevoel.
Mijn naam is Mieke van den Akker – Lathouwers, geboren en getogen in “ons prachtige ’s-Hertogenbosch”. Hierdoor is de stad met haar omgeving en haar inwoners in al die jaren zeer bekend terrein geworden. Mede door mijn reeds jarenlange voorzitterschap van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch, waar zo’n 2500 leden rondlopen, is het netwerk nog groter geworden.

Als kantoor hechten wij er veel waarde aan dat alle medewerkers de panden die bij ons in verkoop zijn goed kennen. Immers…iedere beller kan een koper zijn en er moet ten allen tijde goede informatie verstrekt kunnen worden. Alle objecten die bij ons in de verkoop zijn, worden door ons allen een keer bezocht. De koper is bij ons in goede handen want als vrouwenkantoor onderkennen wij snel waar precies naar gezocht wordt.
Komt u hier niet vandaan en wilt u iets aankopen? Bel gerust! Wij gaan met u op zoek naar die ene woning die aan al uw wensen voldoet. Dan is het van belang dat de kennis van de omgeving en de inwoners groot is.
Als vrouwenkantoor is ons motto dan ook: “Daadkracht met gevoel”.
Els Verbunt-Broese van Groenou is drie jaar geleden neergestreken in Haaren. Voordien werkte Els jaren als makelaar in Bloemendaal en omgeving. Gedurende deze jaren heeft Els leren aanvoelen waar de behoeftes en voorkeuren van haar klanten liggen.
Haar passie voor het vak en gevoel voor de bouwkundige, architectonische en vooral ook persoonlijke aspecten van huizen, maken haar een goede adviseur bij één van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven.
Voor Els is het een “sport” om voor haar klanten een goede deal te maken en vooral ook pro-actief mee te denken.
Huizen zijn emotie en Els laat haar klanten dit in het juiste perspectief zien.
Ik ben sinds mei 2009 werkzaam bij Rücker Raaijmakers Makelaardij als commercieel medewerkster binnendienst. Dit houdt in dat ik de buitendienst, de makelaars, ondersteun met de werkzaamheden. Ik plan afspraken in, houd de administratie/ correspondentie bij, verzorg de verkoopbrochures van de woningen en zorg dat het te verkopen pand optimaal op ons kantoor en op de social media gepresenteerd wordt. De diverse werkzaamheden houden deze baan afwisselend, geen dag is hetzelfde en dat maakt dat ik hier heel graag werk!