Mijn favorieten

Lidmaatschap NVM

NVM staat voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft al meer dan honderd jaar doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Marktinzicht, expertise en visie liggen ten grondslag aan onze positie. Er zijn inmiddels ruim 4000 leden bij de vereniging aangesloten.

Sinds de beschermde titel van makelaar is afgeschaft, mag iedereen zich makelaar noemen. Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep. Wij zijn verplicht om door middel van cursussen up-to-date te blijven. Hoewel er een educatie-verplichting is, nemen wij regelmatig vrijwillig deel aan cursussen. Wij zijn namelijk zeer geïnteresseerd in alles wat met ons vak te maken heeft.

Lid zijn van de NVM houdt ook in, dat we ons houden aan de NVM-Erecode. Deze is door alle leden vastgesteld. Er zijn afspraken over deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

De lidmaatschapseisen én de Erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van ieder NVM-lid. Leden zijn natuurlijk wel vrij om hun eigen bedrijfsfilosofie te voeren om hun doelstellingen te bereiken.